FilmBox ТВ Пакет

FilmBox, Fox Movies, Fine Living... + Pink ТВ Пакет е вклучен во понудата на договор од 2 години со "ОПТИК 50", "ОПТИК 60", "ОПТИК 80" и "ОПТИК 150".

И со можност да се користи во било кој интернет пакет со месечна доплата од само 160 денари.

Нарачај веднаш!

За подетални информации, се што треба да направите е да се јавите на нашиот контакт телефон:

  • 047/550-767

Или да се пријавите лично во Наплатниот Инфо Центар на "Канал 16" кој се наоѓа на: улица "Таше Милошевски" број 43 - Ресен.