Понуди од Канал 16:

                    

 

Нарачај веднаш!

Се што треба да направите е да се јавите на нашиот контакт телефон:

  • 047/550-767

Или да се пријавите лично во Наплатниот Инфо Центар на "Канал 16" кој се наоѓа на: улица "Таше Милошевски" број 43 - Ресен.