Канал 16: Новогодишна Интернет и КТВ Промоција

 Со почеток од 1.12.2018 се до 15.1.2019, за сите нови и постоечки корисници, направете приклучок на „ОПТИК 25“ или „ОПТИК 50“, и добите Гратис: -50% на првите 3 месеци од договорот.

 

ДУО Пакети - Оптички Интернет и Телевизија, може да ги разгледате:  >>> ТУКА <<<