Канал 16: Новогодишна КТВ Промоција

По повод на новогодишните празници можете бесплатно во основен тв пакет, да гo гледате тв пакетот "Pink TV" и "FilmBox", од 15.12.2018 се до 15.1.2019.

"Канал 16" - Ресен, ви посакува Среќни Новогодишни празници!