Нови тв канали „PINK” Пакет на „Канал 16“

На задоволство на нашите корисници започнуваме со реемитување на „PINK“ ТВ Пакетот кој е составен од 28 тв канали со различни жанрови.

Во моментов се работи на активација на тв каналите. Некои од нив веќе се активирани на Дигитална ТВ Фрекфенција: 698Mhz 6900 ksym 256 Qam, а останатите ќе бидат активирани најдоцна до 1.09.2018 од кога и официјално ќе започне промотивниот период.