Известување КТВ

На задоволство на сите корисници на кабелската телевизија „Канал 16“ - Ресен, потпишавме нов 3 годишен договор за реемитување на Discovery, Animal Planet, Tlc, Eurosport, Eurosport 2, DTX, ID Xtra, TLC, Discovery Science.