Известување нова КТВ претплата од Август 2018

Почитувани корисници,

Ве известуваме дека почнуваjќи од Август 2018, месечниот надомест за кабелска ТВ ќе изнесува 450 денари.

* Промената на месечниот надомест за КТВ е на ниво на Македонија, и се должи на зголемените надоместоци за авторски и сродни права за каналите кои ги реемитуваме.

Останатите услуги Интернет, Телефонија како и ДУО Пакетите остануваат непроменети.

Цената останува непроменета на Дуо Пакетите (Интернет + Телевизија):

>>> ДУО Пакети - Разгледај понуда тука <<<