Нов тв канал за храна „Food Network” започна со реемитување

  Нов ТВ канал за храна, и натпревари во правење храна „Food Network“, започна со реемитување на големо задоволство на корисниците на „Канал 16“ - Ресен.

Food Networkсе наоѓа на фрекфенција:

   Аналогна ТВ Фрекфенција: 399,25 Mhz или на Банд S33

    Дигитална ТВ Фрекфенција: 666 Mhz, 6900 ksym, 256 Qam.

Повеќе инфо:   www.foodnetwork.com