Наскоро нови ТВ канали „Food Network“ и „Va Voom“

Наскоро нови ТВ канали на кабелската телевизија „Канал 16:

          “Food Network

          “Va Voom

          и продолжување со реемитување на „Mtv Adria”.

Во наредните 30 дена се очекува договорот за реемитување, и веднаш започнуваме со реемитување, со тоа што нашите корисници ќе имаат можност да уживаат во нови ексклузивни содржини.