Наскоро нови ТВ канали на кабелската телевизија „Канал 16“

Наскоро нови ТВ канали на кабелската телевизија „Канал 16“ 

Започнавме преговори со повеќе Телевизиски куќи за реемитување на нивните ТВ канали.
Се очекува правна процедура да заврши кон првата половина од наредната година, со тоа што нашите корисници ќе имаат можност да уживаат во нови ексклузивни содржини.

Со почит,
Кабелската телевизија „Канал 16“ - Ресен
(Декември 2017)