„FOX MOVIES” на Канал 16

Започнавме со реемитување на фимскиот тв канал „FOX MOVIES” во Дигиталната Телевизија. Следете ги филмските новитети со македонски превод. 

На задоволство на сите наши корисници, кои ќе можат бесплатно да го следат до 1.05.2017, потоа тв каналот ќе биде дел од платформата на „FilmBox“ каналите.

 

Со почит,
Кабелска телевизија „Канал 16” - Ресен