„FINE LIVING“ на Канал 16

Започнавме со реемитување на нов тв канал во дигиталната платформа „FINE LIVING“ на задовлство на сите наши корисници, кои ќе можат бесплатно да го следат до 1.05.2017, потоа тв каналот ќе биде дел од платформата на „FilmBox“ каналите.

 

Повеќе инфо за „FINE LIVING“:
www.finelivingnetwork.com

 

Со почит
„Канал 16“ - Ресен