Интернет

"Канал 16" - Ресен,  ја нуди услугата интернет-етернет во која е вклучен супер брз кабелски интернет дистрибуиран преку оптичка технологија. 

 

 

Нарачај веднаш! Како до приклучок?

Се што треба да направите е да се јавите на нашиот контакт телефон:

  • 047 / 550 - 767

Или да се пријавите лично во Наплатниот Инфо Центар на "Канал 16" кој се наоѓа на: улица "Таше Милошевски" број 43 - Ресен.