ДУО Пакети - Оптички Интернет и Телевизија

  Со вклучен договор на 2 години на некои од пакетите "ОПТИК 50", "ОПТИК 60", "ОПТИК 80" или "ОПТИК 150", добивате -50% попуст на првите 3 месеци.